Nekretnine za obitelji: najbolji gradovi

Potrebe investitora nikada nisu iste, jer svaka referentna kategorija predstavlja potrebe, koje definiraju potražnju u svijetu tržišta nekretnina. Iako je očito da je posljednjih godina najbolje vrijeme za ulaganje u ciglu, uz nekoliko iznimaka, trenutno, moramo se pozabaviti različitim igračima na tržištu.

 Danas smo odlučili posebno usmjeriti pažnju na vrlo određenu kategoriju. Govorimo o obiteljima. Bilo da su više ili manje brojni, oni sami po sebi predstavljaju interese. Dakle, ako se i vi želite preseliti u novu zemlju s obitelji, jednostavno ćete morati pročitati sljedećih nekoliko redaka. Evo nekoliko ideja koje treba uzeti u obzir, ako je vaš san preseliti se u grad pogodan za potrebe vaše obitelji.
Dakle, ako ste spremni, možemo započeti s našom današnjom kolumnom!

Polazimo od najboljih nacija. Kao što je već poznato, zemlje sjeverne Europe u tim se slučajevima mogu pohvaliti doista jedinstvenim osobinama. Danska je na prvom mjestu u našoj ljestvici. Model u smislu roditeljske pomoći, zahvaljujući inovativnim politikama zaštite roditeljskog dopusta. Ne nedostaje ni izvrsne zdravstvene zaštite i besplatnog obrazovanja.
Da biste izbjegli iz suprotnih razloga, Kazahstan, koji se nalazi na dnu ljestvice.
Švedska i Norveška slijede na drugom i trećem mjestu.

Potonji, s većim bruto dohotkom po glavi stanovnika u svijetu i sa značajnim mogućnostima zaposlenja, uživa provjeren sustav socijalne pomoći. Medicinski troškovi su minimalni, štoviše, država dopušta i dodjeljuje niz subvencija za potporu obitelji. Iz toga slijedi da je uzdržavanje djeteta, u smislu troškova, minimalan. Situacija u Švedskoj je analogna.

Napuštajući nordijske zemlje, ako smo umjesto toga morali usmjeriti pažnju na najbolju zemlju ikad, pobijedila bi Švicarska, a slijede Kanada i Japan.
Osim birokratske lakoće, u korist kućanstava u Švicarskoj element je nizak porez koji se plaća. Ne postoje određeni zakoni koji ograničavaju i usporavaju sustav. Čitava stvar je prilično linearna. Uz to, izvrstan sigurnosni sustav i gotovo opsesivni red i čistoća samih građana čine ovu zemlju doista neupadljivom.

Kanada, s druge strane, predstavlja '' sretan otok '' za obitelji. Mnogo se ulaže u javnu zdravstvenu službu, s visokim performansama. Multikulturalna klima, a prije svega, izvrstan sustav blagostanja, ovom narodu također daju obilježja koja se ne smiju podcijeniti.

U pogledu cijena, očito za kupnju nekretnine, varijabilnost je prilično velika u svim tim zemljama. Ono što smo u ovom odjeljku istaknuli je povoljna situacija koju bi, potencijalno, obiteljski čovjek mogao pronaći u prelasku u novu naciju.

Pa u koju ćete se zemlju odlučiti za preraspodjelu 2020. godine?

Vezane objave

Traži u Realigru

 

  Račun Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Postavke

   Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

   Postavite sada Ne prikazuj ponovo
  BB