Vila Di Caprio na prodaju u Los Angelesu!

Znate, svijet slavnih uvijek je izazivao toliko fascinacije. Zapravo, ne čudi da čak i kod nekretnina odluke o kupovini i prodaji poznatih osoba izazivaju poseban interes. Vijest su uglavnom nove kuće dostupne na tržištu nekretnina koje pripadaju fantomskim VIP osobama. U današnjoj kolumni dat ćemo vam još neke informacije o prodaji Vile Di Caprio!

Dogovor koji je izazvao veliki interes na tržištu nekretnina u Los Angelesu. Dakle, ako ste spremni, možemo započeti našu kolumnu već danas!

Za početak dajmo neke podatke o karakteristikama ove vile. Polazimo od pretpostavke da je ova kuća izgrađena prije gotovo jednog stoljeća i kupljena prije više od 3 godine. Za oko 5,75 milijuna dolara. Naknada od 4,9 milijardi eura. Izgrađena 1926. godine, nekretnina ima stil '' Tudor ''. Sastoji se od 5 spavaćih soba i dobio je nadimak Kuča od crvenog hrasta. Smješten iza dva velika vrata, uzdiže se nad jednom od najpoznatijih i najpoznatijih ulica Los Feliz Oaks. Točno u podnožju planine Santa Monica. Izuzetno poznato područje jer ga posjećuju poznata lica iz svijeta zabave.

Unatoč tome što je to kuća sa 100 godina povijesti iza sebe, izgled je uglavnom suvremen. Govorimo o oko 430 četvornih metara koje karakterizira velika svjetlina i s namještajem u mekim bojama i visokim stropovima. Ukratko, zajedničke karakteristike koje ovu kuću čine izrazito originalnom, ali istovremeno veličanstvenom i gostoljubivom.

Cijela je vila opremljena i iznimno formalnom blagovaonicom, multimedijskom sobom, pa čak i tri kamina. Stoga možemo reći da udobnosti u ovoj vili sigurno neće nedostajati! Da biste cijelom domu dali dodatni dodir opuštenosti, prisutnost prostora za jogu koji komunicira sa spavaćom sobom. Posljednja, ali ne i najmanje važna, spavaća soba za goste

Izvana struktura nudi zabavno područje. Tipično za sve kuće koje nastaju na ovom području. Za nekretnine ovog kalibra neizbježni su bazen i wellness centar. Kao što je ranije rečeno, glavne boje koje karakteriziraju ovu kuću obično su neutralne boje, koje prizivaju okolnu prirodu. Nije iznenađujuće, s obzirom na jasne sklonosti ekološkom aktivizmu koje je nekoliko puta više puta izrazio sam Di Caprio.

Osim toga, izbor bijele boje kao glavne boje zidova jamči prirodno i izvanredno širenje svjetla koja ulaze izvana. Svaka soba dodatno je dobrodošla zahvaljujući prisutnosti toplih svjetala koja omekšavaju čistu bijelu boju namještaja, omekšavajući uglate detalje.

Ukratko, razumijete zašto je prodaja tako jednostavne, ali istodobno tražene kuće imala toliko odjeka. Ali ako želite saznati više o ovoj i mnogim drugim vijestima, samo nastavite pratiti tu! Na našem blogu! Svaki dan u Realigru ćemo vas informirati o najnovijim vijestima o međunarodnom tržištu nekretnina. Ali i na svim sektorima koji gravitiraju oko nje!

Traži u Realigru

 

  Račun Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Postavke

   Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

   Postavite sada Ne prikazuj ponovo
  BB