Drevno i moderno: noviteti u ukrasu za dom

Često postoji tendencija mišljenja da je s dolaskom nove godine napušten svaki stil koji pripada prošlosti. U stvarnosti nije tako. Često smo se bavili diskursom retro stila. Zapravo, za ljubitelje berbe najbolje je rješenje da se u potpunosti ne odričete svojih ukusa u pogledu interijera. A ako posebno volite antikni namještaj i želite pronaći pravi kompromis sa suvremenošću? Evo nekoliko najnovijih savjeta vodećih stručnjaka za uređenje doma. Uspjet ćete se ne odreći svog namještaja i namještaja, zadržavajući jedinstveni stil u vašem kućnom okruženju.

Kad razmišljate o izvrsnosti antičkog stana, u kolektivnoj mašti pojavljuju se neki posebni bitni elementi. Da biste olakšali odabir detalja od kojih treba započeti kako biste reorganizirali kućno okruženje, podsjećamo:
- Reljefne pozadine
- Geometrijski otisci
- Voluminozne i raskošne zavjese
- Starinski drveni namještaj
- Viseći lusteri
- Slike s izrazito voluminoznim okvirima
- Dugi i pokretni stolnjaci, pastelni ili s uzorkom
- Navlake za stolice i sofe s pažnjom na sitnije detalje

U te elemente velikog vizualnog utjecaja moramo povezati druge, manje, ali ipak temeljne. Kako da zaboravimo stare ormarove bake, pune srebrnih i keramičkih setova? Pa zašto tim elementima ne dati novi život? Zatim ih počnite revalorizirati, jednostavnim tretmanima za oživljavanje boje. Osim toga, izložite ih kutovima koji bi ostali prazni i lišeni pozornosti. Tako ćete moći iskoristiti male detalje u svoju korist.

A tko je rekao da je berba samo u namještaju? Savjet koji su dodijelili glavni stručnjaci za uređenje doma je onaj odjeće. Ako imate odjeću ili dodatke koji u potpunosti izražavaju stil koji tražite, stavite ih na pregled. Možda stvorite kutak za ormare, tako da svatko tko uđe u vaš dom može odskočiti u prošlost. Očito, u granicama umjerenosti. Zapamtite: kada je u pitanju kućni deko, zakon "manje je više" pobjeđuje sve!

A ako želite svoj dom učiniti što bližim prošlom vremenu, iskoristite glazbu. Pa da. Ako imate dovoljno sreće da pronađete radio vremena ili povezane vinile, sve što morate učiniti je pozicionirati ih da stvore svoj kutak drevne glazbe. A zašto ne, možda njihovo stavljanje u pogon ne bi bilo tako loše!

Dakle, nakon savjeta o tome kako svoj dom urediti u drevnom stilu, ne odričući se blagodati sadašnjosti, sve što možemo učiniti je da vam poželimo dobar posao! Mi u Realigro-u uvijek smo spremni dati prave informacije. Ne samo na tržištu nekretnina, već i na deko kuće i najnovije vijesti!

Traži u Realigru

 

  Račun Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Postavke

   Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

   Postavite sada Ne prikazuj ponovo
  BB