Rekordni London: najviša zgrada na svijetu

Kao što znate u Realigru, uvijek vam želimo dati pregled najnovijih vijesti o svjetskim nekretninama. Danas ćemo se posebno usredotočiti na novi rekord: onaj koji se odnosi na najvišu modularnu zgradu na svijetu s 500 stanova i visokim 135 m. Zgrada se nalazi u glavnom gradu Engleske. Ali nemojmo se izgubiti u chatu! Ako ste i vi ovdje kako biste saznali više o ovoj vrlo posebnoj vijesti, samo morate pročitati sljedeće redove! Zajedno s nama u Realigru odlazite na rekordno putovanje u Englesku!

Pretpostavljamo da moda montažnih kuća postaje sve popularnija. Zapravo, počeli smo na početku, s mini montažnim kućama. Da mogu zadovoljiti sve potrebe, a zauzeti malo prostora. Pravi kompromis između praktičnosti i pristupačnosti u smislu cijene. S vremenom se, međutim, sve više ljudi odlučilo za montažne kuće.

I kao i svaka moda, konačno je dosegla mnogo više razine. Arhitektonska tvrtka HTA Design stvorila je ovaj doista fantastičan projekt bez presedana. Zgrada je već bila dovršena u svibnju prošle godine i dobila je nadimak Deset stupnjeva. Osim stratosferskih dimenzija, ova je nekretnina odmah stavila na tržište najma 546 stanova. Ali ne samo. Kako bi ova nevjerojatna zgrada bila jedinstvena, u dvije kule postoji i umjetnička galerija te kafić. Potonji imaju proširenje od 38 i 44 kata.

Sigurno ne govorimo o malom projektu. Ali gdje se zgrada nalazi?

Za one koji to žele vidjeti vlastitim očima, morat će se približiti kolodvoru East Croydon. Odabir lokacije također je vrlo važan, jer je zahvaljujući ovom novom biseru modularnih nekretnina ovaj kvart preimenovan u '' kulturno područje ''.
Za izgradnju zgrade primijenjene su različite vrste tehnika i tehnologija. Kao što su virtualna stvarnost i 3D ispis za različite prototipe namijenjene kutnoj fasadi.
Ali koliko je vremena trebalo da se sve završi? Pa, čak iu ovom slučaju, bit ćete iznenađeni. S obzirom na to da je trajalo samo 39 mjeseci!
Ukratko, rekord za rekordom, što je cijeli projekt učinilo doista nevjerojatnim.

Nadalje, svaki stambeni kat, osim što ugošćuje različite stambene prostore, ima izravne veze sa stambenim prostorima, teretanama, društvenim i rekreacijskim sadržajima. Na kraju, ali ne i najmanje važno, prostori za suradnju! Što se tiče korištenih materijala, prevladavaju metalne konstrukcije za balkone i terakota za ukrase. No općenito se održava minimalistički izgled, isprekidan raznim pločama koje stvaraju cik-cak efekt.

Sigurni smo da nakon čitanja ove kolumne želite posjetiti ovaj spektakularan rezultat nekretnina i dizajna. No ako ste i znatiželjni saznati više o ovoj i mnogim drugim vijestima koje gravitiraju sektoru nekretnina, možete ostati u tijeku. Uvijek ovdje, uvijek na Realigru!

Traži u Realigru

 

  Račun Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Postavke

   Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

   Postavite sada Ne prikazuj ponovo
  BB