Revolucionarna Španjolska: nude se dom i posao!

Španjolska je nesumnjivo jedna od najfascinantnijih nacija na europskom kontinentu. Jedinstvenom tradicijom te vrste ova nas zemlja ne prestaje iznenađivati. Zapravo, današnje vijesti usredotočit će se na vrlo posebnu najavu koja je privukla brojne obitelji i djecu u općinu Griegos. Dakle, ako vas zanima više, a možda se želite preseliti u Španjolsku u planinskom okruženju s obitelji, na pravom ste mjestu! Pronaći dom za posao u ovoj zemlji sigurno neće predstavljati problem zahvaljujući najavi koju je objavio ovaj grad! Dakle, ako ste spremni, možemo započeti s današnjom kolumnom!

Za one koji traže klasično planinsko selo i žele pobjeći od grada, nije uvijek lako pronaći rješenje. Često su, zapravo, najudaljenija mjesta i daleko od gradske tramvajske ulice ujedno i najsiromašnija. S manje mogućnosti za posao. To nije slučaj u gradu Griegos u mjestu Teruel. Ovaj mali grad, koji ima samo 132 stanovnika, izdao je zabranu kako bi spriječio da postane nenaseljen.

Ali od čega se sastoji ova inicijativa? Najava je jasna. Općina nudi posao i tromjesečnu najamninu besplatno. Nakon toga, najamnina koja će se plaćati iznosit će 225 € mjesečno. Međutim, ako u kućanstvu ima djece školske dobi, brojka pada. Točno 50 € manje za svako prisutno dijete. Pa, što je cilj ove općine? Da ima više učenika u seoskoj školi, da se izbjegne njezino zatvaranje i, očito, ponovno naseli to područje.

Koji su poslovi dostupni u ovom području? Iznenadit ćete se kad saznate da postoje tri mogućnosti rada. Prvi je dio restoranskog posla. Druga umjesto toga u upravi hotelskog restorana smještenog na glavnom trgu.
Treće ... uključuje pametne radne poslove! Moguće zahvaljujući vlaknima i brojnim coworking prostorima.

Ali to nije sve! Zapravo je predviđena svojevrsna selekcija kako bi se kasnije prihvatila.
Iz socijalnih profila općine Griegos, pozivaju se sve zainteresirane da pošalju videozapis s cijelom obitelji na Whatsapp broj 618 540 361. Video mora ilustrirati obiteljsku situaciju. Nadalje, da biste se pridržavali poziva, također je potrebno poslati profesionalni životopis onih koji očito žele raditi u jednom od ta tri područja. Prava novost, za koju se nadamo da će biti prva u dugom nizu poziva koji promoviraju ruralne stvarnosti baš poput one iz Griegosa.

Ali koliko ih se prijavilo na ovaj poziv? Prema podacima općine, bilo je mnogo onih koji su odlučili poslati prijavu. Jasan znak preokreta o kojem govorimo već otprilike godinu dana! Ona koja se odnosi na potrebu za životom u sasvim prirodnijim sredinama.
Pa, hoćete li poslati i svoju prijavu da biste se mogli preseliti u Španjolsku? Ako to učinite, želimo vam puno sreće! Svima koji žele i dalje biti u toku s međunarodnim nekretninama, preporučujemo vam da pratite naš blog Realigro!

Traži u Realigru

 

  Račun Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Postavke

   Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

   Postavite sada Ne prikazuj ponovo
  BB