Vanjski projekti: najtraženije novosti

Projekti na otvorenom su najtraženije vijesti o Post Covidu u tražilicama. Očigledno je da je nakon zaključavanja glavna potreba koju izražava većina građana stvaranje vanjskih prostora.

U raznim vodičima na našem blogu bavili smo se poboljšanjem balkona i postojećih prostora u kući. Dajući im neki lik i boju. No, čini se da je potreba za stvaranjem većih soba narasla, što je postao stvarni trend za 2020. Zbog toga su mnogi u početku standardni projekti pretvoreni u područja s karakterizirajućim elementom: vanjski vrt. Pokušajmo shvatiti koji će to pobjednički potezi učiniti da ove novitete budu tražene u novoj nekretnini nakon pandemije!

Prije svega, potrebno je znati da, kada je riječ o tako važnom poboljšanju posjeda, potrebno je zatražiti izvanredne dozvole. Bez obzira na zemlju u kojoj se nalazite, poznato je da su se u posljednjem razdoblju potrebne dozvole u javnim upravama naglo povećale kako bi se primijenili poboljšanja u prostornom smislu.
Povećala se i potrošnja zelenih materijala. Razgovarajmo o tipičnim alatima za vrt, ali ne samo. Kupovina robe i pribora za opremanje na otvorenom također je dobro prošla. Najpopularniji? Gazebosi, koji označavaju estetsko poboljšanje svojstva od velikog utjecaja! I vizualno, ali i fizički!

Umjesto toga, drvo i metali zamijenili su sve plastične i neškodljive elemente. To je zbog toga što je pandemijska situacija promijenila sve tipične potrebe svakog od nas. Prije svega, odmaknuti se od urbanog svijeta i potpuno se posvetiti prirodi. Pa čak su i materijali traženi za naš dom bili drvo, u svim njegovim oblicima i bojama, pa čak i najviše sirovi metali. Zbogom zbog plastike! Za projekte poboljšanja nekretnina potreban vam je zeleni palac. Ili čak cijelu ruku!

Potrošnja se također promijenila. Mnogo je više pažnje posvećeno komunalnim računima, a to je dovelo do poboljšanja takozvane '' kućne ekonomije ''. Tako je i ovaj ekološki stav preusmjeren prema stvaranju vanjskih okruženja. Kao? Ugradnjom hidroponskih sustava za navodnjavanje, koji također mogu omogućiti daljinsko upravljanje i značajno smanjenje potrošnje!

Ukratko, kontinuirano poboljšavanje, ali ... po kojoj cijeni? Cijene za izgradnju vanjskog područja, koje tako želi većina investitora, su visoke. Međutim, govorimo o 'sekundarnoj potrebi koja se ovim zaključavanjem podigla na prvo mjesto na postolju. Kada su u pitanju hitne potrebe, cijene su samo brojevi. Dok čekate da saznate kakvi će biti novi trendovi u pogledu nekretnina, pozivamo vas da pratite naš kanal!

Traži u Realigru

 

  Račun Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Postavke

   Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

   Postavite sada Ne prikazuj ponovo
  BB