Prelazak u novi dom: najnoviji must have

Kad se preselite u novi dom, često ne znate odakle početi namještaj. Raspakirajte i razvrstajte razne kutije, odlučite se za bilo koju boju u sobi ili se prilagodite već opremljenoj kući. Ukratko, svaki put kad se morate suočiti sa različitim manje ili više relevantnim problemima. Ali koje su novosti 2020. godine koje nikada ne bi smjele propustiti u domu, kad se spremate opremiti novi dom?

Bez gubitka srca i bez previše trošenja, moguće je napraviti razliku i umetnuti namještaj ili ukrasne dodatke od velikog utjecaja i korisnosti. Otkrijmo zajedno najnovije must have za novi dom!

Započnimo s jednim od objekata koji najbolje predstavlja koncept ugode. Kauč. Poznato je da sofe mogu trajati godinama ako su izvrsne kvalitete, a često se mogu modificirati jednostavno prekrivanjem listova različitog stila. Ali, s vremena na vrijeme ih je potrebno zamijeniti. Zbog čega, kad se odlučite preseliti u kuću, pažljivo odaberite kauč. Zapravo, podsjećamo vas da osim što je neophodna za našu zonu komfora, kauč predstavlja dominantan element u pogledu dizajna interijera. Dakle, ako želite dati boju i odvažniji stil prilično jednobojnoj dnevnoj sobi, usredotočite se na kauč. Kako ide, možete ga odjenuti u bilo koje vrijeme!

I upravo će stil i domaća karizma usmjeriti drugu točku našeg mini vodiča danas. Tko od vas je ljubitelj umjetnosti? Ne morate biti vrhunski umjetnički umjetnik da biste učinili svoj dom još posebnijim. Kako biste svoj novi dom otvorili zabavnim dodirom, usredotočite se na umjetnička djela. Volite li crno-bijele fotografije? Potražite ih u raznim trgovinama namještaja! Jeste li ljubitelj putovanja? Kladite se na karte gradova mjesta koja ste posjetili! A ako stvarno želite pretjerivati, dajte oduška svojoj mašti, također pretražujući na starinskim tržištima, onaj namještaj ili dodatke malo iz mode, ali koji odražavaju vašu osobnost! Na kraju krajeva, kako biste živjeli u novom domu, okoliš mora biti blizu vaših potreba, a ne onima iz mode!

A za kuhinju? Koje su neizbježne elemente za kupovinu čim preselite kuću? Ako je proračun problem za vas, rješenje je jednostavno: stolice na kojima se stolice stresaju! Osim što istovremeno dajete vintage, ali moderan dodir, možete izbjeći da zauzmete previše prostora klasičnim stolicama. Nadalje, nitko vam ne zabranjuje da se odlučite za različite stilove i boje. Možete ih zamijeniti i izmijeniti u bilo kojem trenutku! U stvari, klasična barska stolica može kuhinju učiniti glamuroznijim okružjem bez gubitka topline koja je razlikuje. A ako imate sreću da imate otok na kojem ćete pripremati večere s prijateljima, dobro, pogodili ste središte!

Dakle, jeste li spremni potražiti svoj novi dom? Do sad opremanjem to više neće biti problem!

Traži u Realigru

 

  Račun Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Postavke

   Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

   Postavite sada Ne prikazuj ponovo
  BB