Vodič za dom prodavatelje

Vodič za dom sellersThere mnogo stvari koje treba uzeti u obzir prilikom prodaje kuće. Prije svega, potrebno je imati na umu da na tržištu je upravljan od strane cijena.

Početna kupci traže dobre prilike, ali prodavači svibanj dobiti visoke povrate na prodaju svoje imovine, ako imaju jak equity pozicija; dapače, oni bi trebao biti u mogućnosti da prodaju svoje nekretnine po vrlo konkurentnim cijenama. Početna kupci vrlo su fokusirani na cijenu, stoga, home prodavača koji moraju prodavati svoje nekretnine, može biti obvezan da ga prodaju po niskoj cijeni. Prodavači koji su u nisku poziciju kapitala mogu se obratiti svom hipoteka tvrtke i pokušati napraviti kratki prodaju.

Oni koji prodaju svoje kuće, jer im je potrebno više prostora može smatrati ulaganjem u uređenje svoje postojeće kuće, a ne prodaje se presele u drugi dom.

Trgovačke kuće nije lako pitanje. Kupci mogu povući iz prodaje čak i nakon što je napravio ponudu.

Mudri prodavači i njihovih posrednika u prometu nekretninama uvijek treba podsjetiti kupca prednosti i odlike kuća nudi kako bi se izbjegla "kupca kajanja", što je prilično uobičajeno među kupcima home. Oni bi trebali istaknuti vrijednost nekretnina za prodaju i ona ima prednosti, kao što su njegov položaj i pogodnosti na raspolaganju u neibourhood. Znatan novčani depozit je učinkovit način za dodjelu predanost kupcu na prodaju.

Prodavatelji i njihovim agentima trebaju raditi za obranu cijene nekretnine. Oni bi trebali surađivati s procjenitelj pri uspostavi vrijednost kuće za prodaju. Oni bi trebali upozoriti na podatke koji potvrđuju vrijednost imovine.

Kako bi se zatvoriti transakciju uspješno, potrebno je napisati uvjetima i nepredviđene pažljivo uključujući specifične roka za završetak.

Prije marketinga nekretnina za prodaju, to je poželjno za prodavatelje da imaju pre-inspekciju u cilju rješavanja pitanja koja otkriva pregled prije početka pružanja izvješće kupca.

U svakom slučaju, najvažnije je da se odluči unaprijed raspored komunikaciju sa svim stranama uključenim u transakcije, kako bi se zadržala sve usmjerena na transakcije i dobiti uspješne prodaje.

Back Arhiva

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB