Atlantis: novo čudo u Dubaiju

Dubai je neprestan iznenađenje. Milijuni turista posjete emirat svake godine, kao što su privučeni iznenađujuće pogodnosti nudi. Broj turista dolaska u emirat Očekuje se da će i dalje raste u sljedećih nekoliko godina.

Atlantis je novo čudo u Dubaiju. To je high-class hotel inspirirala za mit Atlantide, legendarni otok koji - prema priči rekao Platon - potonuo u oceanu.

Ovaj arhitektonski divita je bio sagrađen na najveći umjetni otok u obliku palme ikada izgrađen u svijetu: Palm Jumeira. Gradnja sa sedam zvjezdica - da posjeduje dvije kule povezan luk - trošak je 1,5 milijarde dolara. Ona je građena na 113-ral području. To je 1539 prostranih soba, 17 restorana, nekoliko barova i salona, upmarket butici i obilje od dokolica postrojenja uključujući i igrati područja za djecu, privatna plaža i Aquaventure - tematski park vode s vrlo velikim slajdovima dizajniran za legendarni urona.

166 Arabic-style suite ureći plave vode Arapskog zaljeva, ali to nije sve! Atlantis pruža zapanjujući pogled prema more previše! Postoji ogroman akvarij vodom ispod hotela - na kojem su smještene više od 65.000 more bića među kojima se nalazi kitova Shark - a neke od soba ureći morskog dna.

Bridge Suite je bottonhole cvijet Atlantide. To je 900 metara kvadratnih svita koštalo 18.500 € po noći. "Normalno" soba umjesto cijena 300 € po danu oko.

Atlantis je postao jedan od znakova identiteta Dubai, ali ekolozi su izazov njegove costruction, jer oni tvrde da je gradnja umjetnog otoka na kojem se leži je izazvao nepopravljivu štetu na koraljni greben.

Back Arhiva

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB