Stambena: Spremanje novac s čistu energiju

Zanimanje za "zelene kuće" - koji dozvoljavaju vlasnicima kuće štedi na grijanje i struju - povećava se u najnovijim godina.

Solarni paneli pružiti toplom vodom tijekom zime i opskrbe električnom energijom za klimatizacijske sustave za vrijeme ljeta.

Ima puno od groundbreaking eko-friendly tehnologije koje mogu promovirati ekološki prihvatljiv način života.

Kuće mogu biti opremljeni s solarni paneli, voda pušaka, visokog standarda izolirane zajednice, dvostrukim glazirano prozori i vrata, pellet peći i kotlove biomase.

Stručnjaci kažu da je "zelena kuća" prodavat će se brže nego obično nekretnina u budućnosti, kao i energetske učinkovitosti je sve poželjno za kućnu kupaca.

Energetski učinkovite kuće omogućuju smanjenje troškova koji su uključeni u pokretanje kuću dok je smanjenje emisije ugljičnog dioksida. Potencijal smanjenja troškova trčanje utječe na odluke kupaca i dom klijenata u potrazi za dom za iznajmljivanje.

Zelene kuće su također lakše pustiti. Stanari su privučeni izolacijom, dvostrukim glačanje i sustava očuvanja vode.

Imajući Energy Performance Certificate (EPC) može predstavljati dodanu vrijednost lik i povećati privlačnost kuće.

Zelena kuće stručnjaci naglašavaju važnost poboljšanja energetske učinkovitosti kuća, što je ušteda energije značit će i poštivanje okoliša i uštedu novca.

U mnogim zemljama - primjerice u Velikoj Britaniji - Vlada osigurava financijska pomagala da štede energiju poboljšanja u domovima i uvesti obnovljive izvore energije.

Back Arhiva

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB